Lundin: Julmat med gott samvete

Holm går upp och jag går ner, skiljer bara fem hg nu :) Fast, jag ropar inte hej ännu. Är ju inte den vanliga vågen som jag vägt mig på och enligt uppgift brukar den aktuella vågen visa lite mindre än vad den ska. Så jag får väl se hur det ser ut när jag är åter i Piteå.

Känns faktiskt konstigt om jag skulle ha tappat ett kg den här veckan eftersom jag har haft i mig en hel del slisk.  Menmen, jag tänker i alla fall äta julmat med gott samvete ;)

Kommentarer
Postat av: David Wiberg Score24

Fan va bra jobbat killar! Hur har ni burit er åt - typ fimpat allt som har med godis och läsk att göra eller? Jag ska tokdeffa själv med start efter jul så får vi se hur det går. Hoppas ni båda får en god jul så ses vi i skype-chatten :) Tycker att vi borde ses snart, vore trevligt! /David

2009-12-23 @ 18:31:49
Postat av: Anonym

Jag umgås inte med Djurgårdare :p.Jag kör Low carb high fat. Robin kör kostcirkel med motion. Kan väl inte påstå att jag deffar. :p. Ska göra mig av med fettet, sen får musklerna komma i andra hand. Är redan rätt muskulös (även om det inte syns!).Nä, men klart vi ska synas...!

2009-12-24 @ 01:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0