Lundin: Brödbakning

I dag har jag bakat bröd, riktigt LCHF-bröd :) Använde receptet som signaturen "Sussie" tipsade om i en kommentar här på bloggen, fast jag tillsatte lite annat också. Blev gott, smakade ungefär som scones fast lite väl mycket äggsmak kanske. Hur som helst var det verkligen trevligt att få tugga på lite bröd.

Motion har det blivit i dag också, en timmes promenad plus innebandy nu i kväll. Måste ju jobba hårt för att helgens fusk inte ska märkas på vågen :)

Kommentarer
Postat av: Sussie

Vad kul att du vågade prova det :) Men jag upplever inte att det smakar ägg. Kanske beror på hur stora äggen är..? Haha, nej inte vet jag. De jag använder är nog lite mindre än genomsnittet. Men man får väl prova sig fram. :)Tycker iaf att ni är superduktiga, båda två! Lycka till, ska bli spännande att se vem som vinner detta ;)

2009-11-10 @ 10:27:38
Postat av: Hanna

Bröd är gott, men även det i särklass "farligaste" för mig att äta. En macka blir så lätt flera...

I "min" diet får man faktiskt äta en skiva rostat bröd varje morgon, utan något på dock, så så kul är det inte. Men glassen jag äter till efterrätt är inte helt fel. Fast då är det mesta däremellan ganska tråkigt, eller t.o.m. riktigt äckligt. Men vill man vara fin...

2009-11-10 @ 19:45:18
Postat av: Lundin

Tror jag vet vilken diet det är du kör, har ett minne av att du och mor körde den för några år sedan. Jag äter hellre än god middag och ett äggsmakande bröd med mycket smör och ost än att äta en äcklig middag med god efterrätt :)

2009-11-10 @ 20:29:29
URL: http://minustjugo.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Men man får ju äta melon åsså :)

2009-11-10 @ 21:10:09
Postat av: Lundin

Vintertid käkar jag hellre ölkorv än melon ;)

2009-11-10 @ 23:48:10
URL: http://minustjugo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0