Holm: Den första helgen

Tja, tänkte vara rätt kortfattad. Allt trummar på. Tog en promenad ner mot stan och tillbaka i morse, följde med Mr. Lundin som skulle handla rödvin. Själv kör jag på vodka, ramlösa och fun light (kolhydrater: 0) eller whiskey. Har inte riktigt bestämt mig. Ska döma i morgon (Motion!!) och på söndag (motion x2!!).

Lagade ikväll en färslåda gjord på köttfärs (no shit?), creme fraiche, ägg, lite grädde som var gratinerad med fet ost.  Jävligt fett men lite kolhydrater. Thats LCHF:D.
Bildbevis nedanför, dessutom en före-bild =). Tagen med mobilkameran, ursäkta kvaliteten. :)
Kommentarer
Postat av: Linnéa

Du vet väl att man egentligen inte ska dricka sprit dagen före man ska träna? Såg att du skulle till att motionera lite imorgon. Är man riktigt bakis är det bättre att avstå träning helt då kroppen är i obalans, det kan vara skadligt för hjärtat. Tips från coachen:P

2009-09-25 @ 20:18:08
Postat av: Täby

Vodka och whisky liksom all starksprit har en massa kalorier. Inget i bantartider! Känner inte till din diet men grädde och fet ost tvivlar jag på! Massor med lycka till!

2009-09-25 @ 22:22:15
Postat av: Holm

Täby: Hela dieten går ut på att äta så mycket fett och så lite kolhydrater som möjligt. :). Kalorierna spelar mindre roll. Alkohol är naturligtvis inte bra, men hindrar endast förbränningen innan den kommer igång igen. LCHF kallas det (low carb high fat). Receptet om färslådan kommer till och med från en hemsida med massor med LCHF-recept =).

2009-09-26 @ 00:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0