Holm: Olidligt spännande

Snart gått en vecka sedan vi satte igång. Det har gått bra, och jag har inte något direkt sockersug eller aspartamsug (Pepsi Max innehåller ju det och inte socker). Visst händer det att jag tänker att det vore gott med en kall läsk någongång, men det är inte värre än att jag kan ta ett kallt glas vatten. Sen går det ju faktiskt att dricka mjölk också, men jag försöker att inte dricka för mycket sådant heller. En klar förändring jag sett är att jag inte känner det där hungret efter småsnafs längre. Jag går inte till kylskåpet och tar nåt litet. Det känns i alla fall bra.

I morgon är det alltså den första vägningen. Spännande! Det kan dock vara så att både jag och Lundin har gått upp, det vore inte oväntat. Inte för att vi har misskött oss utan för att kroppen ibland reagerar så i början av en diet eller när man bantar. Återstår att se.

Åt nyss en god sallad till lunch. Innehöll en del grönsaker (som växer ovangjort) och färsk svamp samt min egna avocadoröra.

Vägningen kommer att ske tidigare än 10:00 i morgon, eftersom både jag och min motståndare har föreläsning då. Vägningen blir snarare runt 09. Ett blogginlägg om vägningen kommer upp efter lunch.

So long...

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag tror iofs att vi börjar klockan 9 imorn, trots onsdag. Men jag är inte säker. Jag och Minna går upp till klockan 9 iallafall. Lycka till med vägningen! Jag tror att det har gått jättebra. Däremot ska ni veta att vecka två ofta är skitjobbig. Ses imorn (idag)

2009-09-30 @ 02:21:29
URL: http://axxelandra.blogg.se/
Postat av: Holm

Fel, vi börjar tio. :)

2009-09-30 @ 09:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0